Після нещодавнього візиту директора Pelagia AS в Україну, та зважаючи на постійно зростаючий попит на якісну океанічну рибу та морепродукти, було прийнято рішення про розширення мережі магазинів Egersund Seafood у інших містах України, зокрема у Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі ...
Різномаїття устриць вражає уяву. Найпоширеніші види цих популярних та смачних морепродуктів – саме в нашому магазині - устриця “OSTRA REGAL”, Ірландська; устриця “La Fine de Claire”; устриця “Біла Перлина”; устриця “Gillardeau Spéciale”, класична; устриця “Spéciale”; устриця “Тarbouriech” ...
Різнокольорові красені - риби-папуги досить рідкісний та екзотичний продукт в українській кулінарії. Зазвичай вдома на кухні, ми не відступаємо від своїх перевірених роками кулінарних звичок, залишаючи можливість для змін тільки у разі відвідування ресторанів ...
Шипіння соковитих шматочків їжі на залізній поверхні є одним з найбільш поширених звуків в японській кулінарії. В Японії, взагалі, приготування страв є формою мистецтва, і тепан-які не є винятком ...
Нарешті відбулося довгоочікуване відкриття нашого магазину на шостому поверсі у фудкорті оновленого ЦУМ Київ ...
Восьминіг - дуже шанований продукт середземноморської кухні. Окрім чудових смакових якостей, м'ясо восьминога може служити прекрасним джерелом вітаміну B12, цинку, селену та інших важливих для людського організму речовин ...
24 вересня з 11:00 до 17:00 запрошуємо Вас відвідати скандинавський дiм Stockholm Studios, Ірпінь та прийняти участь у заході "Прем’єра оселедця Matias Queens" ...
Сайда – один з багатьох видів морської риби, яка дуже популярна серед покупців нашого магазину завдяки багатьом корисним властивостям для здоров'я. Якщо сайда ще не є складовою частиною Ваших кулінарних вподобань, щиро радимо Вам оцінити її смакові особливості, які дещо близькі до м’яса тріски. В нашому магазині є декілька позицій до Вашої уваги – охолоджена сайда або свіжоморожене філе сайди ...
Дорада крім того що дуже популярна серед наших покупців є неодмінною складовою майже кожної кухні світу. Назва її походить від слова «d'oro» і перекладається з іспанської мови як «золота» ...
Шановні друзі нашого магазину! З 7-го червня 2016 року ми розпочали в тестовому режимі здійснювати доставку нашої продукції в межах Києва та найближчих приміських районах ...
Незважаючи на чудовий смак, Джон Дорі не може бути виловлена великими промисловими партіями тому, що у вільному середовищі не утворює великих скупчень. До речі, ви будете здивовані, але соняшник належить до рідкісних риб ...
Джем з ягоди морошки, м'ясо краба, паштет з м'яса краба, закуска "Bacalao" з тріски, ікра тріски, рибні котлети з сайди, рибні тефтелі з білої риби, філе скумбрії в томатному соусі, філе скумбрії з перцем. ...
Аби скуштувати, наприклад, баракуду, зовсім необов’язково їхати до Іспанії, бо в нашому магазині з’явився новий ІСПАНСЬКИЙ АСОРТИМЕНТ ...
У меню нашого Seafood Bar завжди є різноманітна риба приготована в особливій печі хоспер (Josper), яка поєднує в собі характеристики гриля та печі. Розроблений в Іспанії майже півстоліття тому хоспер - це закрита піч, яку топлять деревним вугіллям ...
Повний поточний перелік морепродуктів та ціни ...
Вітаємо! Оленка Полбіцина - переможець конкурсу "Страва з тушки хека"! ...
У цей день, 19 грудня відзначається день норвезької національної різдвяної страви "Лютефіск" (Lutefiskens dag) ...
Вчені радять хоча б у мінімальній кількості регулярно вживати в їжу хек, навіть невеликі порції цієї риби цілком задовольняють наш організм необхідною для здоров'я нормою жирної кислоти Омега-3. ...
Морепродукти на суму 500 грн чекають на переможця, який надішле найкращі рецепт та фотографії страви приготованої з тушки хека ...
Вітаємо! Валентина Борисівна - переможець конкурсу "Страва з тушки кальмара"! ...
Морепродукти на суму 500 грн чекають на переможця, який надішле найкращі рецепт та фотографії страви приготованої з тушки кальмара ...