















Бочкова солона риба
Тільки в нашому магазині є три відмінності, які Ви не зустрінете ніде в Україні!
Перш за все, бочкова солона риба в нашому магазині виловлена тільки у водах Норвегії. По-друге, після вилову риба проходить високотехнологічну шокову заморозку в спеціальних камерах "Циклон" при температурі -42С, -45С протягом 24 годин, що обумовлено заходами безпеки по гельмінтам. І по-третє, наша продукція не містить консервантів. Різниця в продукції полягає лише у тому, що частина бочкової риби засолена в Норвегії, а частина - в Україні.
Засолка в Норвегії.
Протягом доби після вилову ми виконуємо засолку і високотехнологічну шокову заморозку оселедця та скумбрії. В обробці риби ми ніколи не використовуємо ніяких консервантів. Оскільки засолка відбувається відразу після вилову, смак у риби є більш насичений, тому що при такій процедурі засолювання сіль проникає набагато глибше в структуру риби відразу після вилову. Сіль проникає набагато глибше в структуру риби на молекулярному рівні, і її смак і текстура зберігаються протягом більш тривалого періоду часу.
Засолка в Україні.
Процес засолки починається з вилову риби в Норвегії. Після вилову в обов'язковому порядку виконується високотехнологічна шокова заморозка. Протягом 4-5 днів ми привозимо продукцію з Норвегії в Україну. Засолка риби здійснюється в Україні за власною унікальною рецептурою Egersund Seafood з дотриманням європейських стандартів якості та вивіреною норвезькою технологією.