У 2014 році ми відкрили наш перший магазин - це знаменна дата для компанії Pelagia. Влітку 2017 року наша компанія здійснила першу поставку охолодженого норвезького лосося в Україну літаком - це, без сумніву, друга знаменна подія для нас. Тепер гості наших магазинів вперше можуть скуштувати свіжий норвезький лосось в найкоротші терміни поставки.
Ось як це відбувається, якщо, наприклад, лосось забивають у неділю: рибу глушать, калібрують, потрошать, укладають в термоконтейнери для авіаперевезень (замість льоду кладуть силіконові акумулятори холоду), зважують, маркують і відправляють в аеропорт, де завантажують у літак. І через 48 годин, пройшовши пересадку в Європі і українську митницю, після контролю якості нашими фахівцями, свіжий норвезький лосось попадає на вітрини магазинів. Такий спосіб доставки - унікальний для українського ринку.