Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лосось
Лососьn
Лосось
Лосось

Лосось

Сьогодні Egersund Seafood - один з провідних світових виробників червоної риби - атлантичного лосося (salmon) та форелі (trout).

На жодному етапі виробництва продукції Egersund Seafood, від ікринки до дорослої особини, немає антибіотиків. Застосування антибіотиків в харчовій промисловості в Норвегії заборонено на законодавчому рівні.

Фермерську червону рибу вирощують у фіордах, в припливах океану та у крижаний проточній воді - в умовах максимально наближених до дикого проживання. Від ікринки до рибини у 5-6 кг лосось виростає за три роки. Поголів'я міститься в сітках на глибині до 50 метрів та знаходиться під постійним відеоспостереженням.

Гранульований корм для лосося складається з натуральних компонентів - рибного борошна, риб'ячого жиру, вітамінів і антиоксидантів.

Після вилову рибу везуть на фабрику, де протягом двох годин її приголомшують, потрошать, промивають, сортують за розміром та якістю. Весь процес сортування риби на заводі автоматизований. Лазери автоматично визначають розмір риби і сортують по кілограмам та станом. Виділяють три сорти риби: superior (вищий сорт), ordinary (середній) та product (нижчий сорт). 70% поголів'я це сильні риби. Вони плавають зверху, вважаються особинами вищого сорту та класифікуються як superior.

У магазини Egersund Seafood ми привозимо лосось тільки вищого гатунку.