Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль
Гриль

Гриль

Замовте смажену на грилі рибу — і за 5-15 хвилин в залежності від продукту, рецепта та складності приготування смачна та корисна вечеря для вашої родини буде готова. Приготування страв здійснюється тільки за попереднім замовленням. Продукція не лежить та не обвітрюється на вітринах. Риба готується у спеціальний іспанській печі Хоспер (Josper), яка поєднує в собі технологічни рішення гриля та печі на натуральному деревному вугіллі. Ми використовуємо вугілля тільки фруктових дерев. Будь-яка, навіть найдорожча високотехнологічна піч не додасть страві такого аромату і не приготує так, як Хоспер.

Смаження та запікання страв проходить при температурі 300 градусів за Цельсієм. Для приготування страв ми використовуємо охолоджену та заморожену продукцію Egersund Seafood. Рибу і морепродукти попередньо розморожують, обробляють, маринують за унікальними рецептами, які розробили кухаря магазину. Для маринадів використовують тільки найкращі спеції та свіжі інгредієнти. Лише у печі хоспер риба та морепродукти набувають неповторний смак, зберігають виняткову текстуру та соковитість.

Ми готуємо рибу, як готують її у Норвегії — не додаючи нічого зайвого.