Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду

Кав'яр на льоду

Ми не продаємо «червону ікру» в банках, оскільки ми проти використання ензимів та антибіотиків. Найкращий спосіб зберегти смакові якості у природний спосіб — це заморожування одразу після засолювання на місці видобутку.

Egersund Seafood завозить в Україну найкращий заморожений кав’яр. Перед продажем він розморожується при температурі від 0 до +4 градусів Цельсія, а продається впродовж не більш як 72 годин.