Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду
Кав'яр на льоду

Кав'яр на льоду

Ми не продаємо ікру в залізних банках або пресервах згідно з політикою компанії, яка проти використання антибіотиків, консервантів та барвників. Найкращий спосіб зберегти смакові якості у природний спосіб — це заморожування одразу після засолювання на місці видобутку.

Ми отримуємо червону ікру в замороженому вигляді в спеціальних контейнерах при строгому дотриманні температурного режиму, дефростуємо та реалізуємо протягом 72 годин. Вся ікра проходить високотехнологічну шокову заморозку, яка дозволяє зберегти корисні амінокислоти, жири та вітаміни.

Червону ікру дають такі лососеві риби як кета, горбуша, нерка, форель, кижуч та чавичі. Також на нашому виробництві солять ікру оселедця, мойви та форелі. За корисними властивостями і складом все ікринки практично однакові. Відрізняється ікра за розміром, щільності ікринки, кольором, насиченості смаку, смаковими властивостями та післясмаком.

У магазинах створено «ікорний бар» - це власна розробка компанії. Технологія дозволяє продавати ікру без консервантів та антибіотиків, виключаючи ризики втрати товарного вигляду та якості.

Всі види ікри перед покупкою в нашому магазині можна продегустувати.