Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба
Бочкова солона риба

Бочкова солона риба

Тільки в нашому магазині є три відмінності, які Ви не зустрінете ніде в України!

Перш за все, бочкова солона риба в нашому магазині виловлена тільки у водах Норвегії. По-друге, після вилову риба проходить високотехнологічну шокову заморозку в спеціальних камерах "Циклон" при температурі -42С, -45С протягом 24 годин, що обумовлено заходами безпеки по гельмінтам. І по-третє, наша продукція не містить консервантів. Різниця в продукції полягає лише у тому, що частина бочкової риби засолена в Норвегії, а частина - в Україні.

Засолка в Норвегії.

Протягом доби після вилову ми виконуємо засолку і високотехнологічну шокову заморозку оселедця та скумбрії. В обробці риби ми ніколи не використовуємо ніяких консервантів. Оскільки засолка відбувається відразу після вилову, смак у риби є більш насичений, тому що при такой процедурі засолювання сіль проникає набагато глибше в структуру риби відразу після вилову. Сіль проникає набагато глибше в структуру риби на молекулярному рівні, і її смак і текстура зберігаються протягом більш тривалого періоду часу.

Засолка в Україні.

Процес засолки починається з вилову риби в Норвегії. Після вилову в обов'язковому порядку виконується високотехнологічна шокова заморозка. Протягом 4-5 днів ми привозимо продукцію з Норвегії в Україну. Засолка риби здійснюється в Україні за власною унікальною рецептурою Egersund Seafood з дотриманням європейських стандартів якості та вивіреною норвезькою технологією.