Egil Magne Haugstad, CEO Pelagia AS
Егіл Магне Хогстад
Головний виконавчий директор норвезького холдингу Pelagia AS
Мапа Егерзунду

Історія

Egersund Seafood входить до складу групи компаній Egersund Fisk AS - це один з найбільших виробників риби в Норвегії. Історія компанії починається в 1921 році з заснування фабрики з виробництва рибного борошна - інгредієнта, що використовується в кормах для тварин.

Перетворення «срібла океану», оселедця, в «золоту монету» забезпечило компанії високий прибуток з першого року існування. У 1993 році був також побудований завод з переробки пелагічної риби, виловленої у Північному морі. А перша поставка риби в Україні відбулася вже у 1996 році.

У 2014 році Egersund Fisk AS об'єдналася з компаніями Norway Pelagic AS та Welcon Invest AS у єдиний холдинг Pelagia AS. Сьогодні холдинг керує 26 заводами в Норвегії, Великобританії, Ірландії, Данії та експортує продукцію в 35 країн світу.

Виробництво поділяється на два підрозділи: Pelagia Food (продукти харчування для людей) та Pelagia Feed (рибні корми для тварин). Ще дві компанії - Leroy Seafood та SalMar - також належать засновникам. Це одні з найбільших виробників та експортерів атлантичного лосося і форелі найвищої якості.

Запрошуємо!

VI ER EKSPERTER PÅ FISK

Девіз компанії – «VI ER EKSPERTER PÅ FISK», що в перекладі з норвезької означає «Ми – експерти в рибі». Перший флагманський магазин компанії відкрився в листопаді 2014 року за участю прем’єр-міністра Норвегії пані Ерни Сульберг, яка назвала його взірцем того, як можуть будуватися довгострокові співробітництво та довіра між країнами.

Пропонуємо!

Пропонуємо!

Egersund Seafood - унікальні норвезькі рибні магазини у Києві. Ніхто інший на ринку не може запропонувати в комплексі те, що пропонує команда Egersund Seafood:
- виробництво, заморозка, транспортування та прямі продажі без посередників кінцевому споживачу з контролем якості від вилову до прилавку;
- широкий асортимент морепродуктів з Норвегії та від перевірених партнерів з інших країн;
- засолювання на заводі в Норвегії оселедця та скумбрії одразу після вилову, що дозволяє максимально зберігати властивості продукту;
- відмова від консервантів та антибіотиків в продукції;
- консультації та рекомендації продавців при виборі морепродуктів;
- високотехнологічна шокова заморозка;
- унікальні Seafood Bar та хоспер-меню в магазині.



Традиції Egersund Seafood Україна

Традиції Egersund Seafood Україна

З моменту відкриття першого магазину в 2014-му кращих співробітників компанії (продавці, касири, кухарі, менеджери) щороку відправляють в тижневу подорож по Норвегії або іншим країнам з розвиненою рибним ринком, такі як Іспанія, наприклад.
У подорожі команда отримує унікальний досвід. Відвідує заводи, де бачить процедуру обробки, тонкощі та нюанси виготовлення норвезького оселедця, етапи виробництва, годівлі та обробки атлантичного лосося на фермах, умови його утримання (чистоту води і навколишнього середовища, якість процесів). Група спілкується з директорами ферм і керівниками підприємств, задає питання і дізнається нюанси, щоб розуміти всі тонкощі виробництва продукту і з упевненістю говорити про якість норвезької продукції, яку продають в магазинах Egersund Seafood.
Крім робочих моментів, під час поїздки команда відвідує визначні місця, рибні ринки, рибалить, ходить в походи, знайомиться з місцевою кухнею, культурою та традиціями. Все для максимального занурення і розуміння особливостей ринку і продукту, який компанія представляє в Україні.